Lieve vrienden

Wij weten allemaal dat het juiste eten heel belangrijk is voor ons leven en voor onze gezondheid. In het bijzonder de Griekse-Mediterrane keuken. Daarom hebben wij besloten jullie te laten kennismaken met de echte, klassieke en tradionele Griekse keuken. Zoals wij deze kennen van onze grootmoeders en moeders. Onze recepten komen uit onze stad, Thessaloniki. Een stad die beroemd is voor zijn gastronomie.

Natuurlijk voegen wij wat details toe uit andere gebieden in Griekenland en andere landen rondom de Middellandse Zee. Wij kopen de ingredienten, koken het eten en leveren het op dezelfde dag af. Dus alles zal altijd super vers zijn. Wij bereiden de schotels met liefde en respect voor kwaliteit. En wij verzorgen ook met alle liefde je catering tijdens een feest of partij.

EET SMAKELIJK! – KALI OREXI!

HOE TE BESTELLEN

Kies wat je wilt eten (minimum €11.50)
Kies wat je wilt eten (minimum €11.50)

Stuur ons je naam, afleveradres, telefoonnummer, datum en tijd van aflevering (+/-20min).

Betaal via de website en wacht op onze komst
Betaal via de website en wacht op onze komst

Je kunt zelf kiezen op welk tijdstip tussen 17:00 en 20:30 uur je je bestelling geleverd wilt krijgen

Je kunt bestellen tot 11.30 uur
Je kunt bestellen tot 11.30 uur

We accepteren je bestelling tot 11:30 in de ochtend voor het menu van die dag

EXTRAS

GREEK PRODUCTS

Grieks eten bestellen Amsterdam

Ben jij dol op de Griekse keuken? Dan hebben we goed nieuws voor je! Nostimo Cookery is een thuisbezorg-service in Amsterdam waar je overheerlijk Grieks eten kun bestellen. En het is niet zomaar Grieks eten, nee het wordt gemaakt door twee Griekse dames die jarenlange ervaring hebben en ooit zelfs een 9.5 van de roemruchte culinair recensent Johannes van Damme kregen.

Grieks eten bestellen Amsterdam

Moussaka, Souvlaki en Gyros zijn wellicht de meest bekende Griekse gerechten. Maar de Griekse en Mediterraanse keuken is zoveel meer dan dat. Bestel Grieks eten bij Nostimo Cookery en je zult zien dat er zoveel meer is dan alleen deze klassiekers. Elke dag staat er iets anders op het menu, dus je kunt kennis maken met veel verschillende Griekse gerechten.

Bij Nostimo Cookery betaal je bovendien alleen voor het eten. Je bestelling wordt gratis thuisbezorgd en is niet afhankelijk van het bedrag waarvoor je eten bestelt (minimale bestelkosten €11.50). Wat wil je nog meer? Nostimo bezorgt alleen in Amsterdam Centrum, West, Nieuw West, Zuid, Noord én Amstelveen.

Fanni en Elena, de dames van Nostimo Cookery, koken drie dagen per week. Op woensdag, donderdag en vrijdag. De producten worden vers in de ochtend gekocht en in de middag wordt er gekookt. Daarna wordt het eten thuis of op je werkplek geleverd op de door jou gekozen tijd, tussen 17:00 en 20:30 uur.

Over Nostimo Cookery

Voordat Fanni en Elena deze thuisbezorgservice startten hadden ze een Grieks restaurant in Amsterdam genaamd Nostimo. De de roemruchte en onverbiddelijke culinaire recensent Johannes van Damme gaf Nostimo ooit een 9.5 (!). Lees zijn recensie hier. Nostimo Cookery maakt gebruik van de beste ingrediënten en van verse, typisch Griekse, producten.