ONZE GESCHIEDENIS

Wij zijn Fani, de chef-kok and Elena, de manager, uit Thessaloniki. Het is een mooie stad in Griekenland die bekend staat voor haar cultuur en keuken. Al 25 jaar lang koken wij voor onze restaurants op de traditionele wijze die wij in ons ouderlijk huis hebben geleerd.Elena & Fani at NOSTIMO

De afgelopen 16 jaar wonen wij in Nederland, waar wij eerst een gepachte zaak NOSTOS hebben uitgebaat, gelegen in de Amsterdamse Westerstraat. In December 2006 zijn wij verhuisd naar Van der Hoopstraat in het stadsdeel Westerpark, waar wij een eigen zaak hebben opgezet, genaamd NOSTIMO.

Daar bereiden wij nog steeds onze traditionele gerechten met veel zorg en liefde.  Niet alleen voor de liefhebbers van de Griekse keuken, maar voor iedereen die eerlijke met de hand bereidde gerechten op prijs stelt.

The Restaurant

SFEER NOSTIMO is een kleine gezellige restaurant met een zachte Griekse muziek. Je waant je in een huis van een Griekse mama. INRICHTING Inrichting is eenvoudig, met de kleuren geïnspireerd op oud Grieks aardewerk, speciaal ontworpen verlichting en handgemaakte Griekse wandversiering. KEUKEN Onze keuken biedt originele Griekse huisgemaakte gerechten, geïnspireerd op de regio Thessaloniki, waar wij vandaan komen. Wij gebruiken altijd producten van de hoogste kwaliteit, die wij dagelijks bereiden. Daarnaast hebben wij regelmatig specialiteiten, waarmee wij ook andere traditioneel Griekse gerechten aan onze gasten introduceren. Onze keuken is gebaseerd op de Griekse olijfolie, Griekse fetakaas en andere typisch Griekse producten. Onze gerechten zijn gezond en lichtverteerbaar, ook geschikt voor kinderen. EXTRAS U kunt ook een speciale afspraak met ons maken voor grotere gezelschappen, om met uw collega's, zakenrelaties, familie of vrienden te kunnen genieten van een lunch of diner in ons restaurant. Ook kunt u de catering laten bezorgen voor een feestje of een bijeenkomst op uw eigen locatie.

About Image 1
About Image 2
About Image 3
About Image 4
About image