BELANGRIJKE PRAKTISCHE INFORMATIE

BELANGRIJKE INFORMATIE

  1. Momenteel leveren wij op iedere woensdag, donderdag en vrijdag. Iedere dag een verschillend menu. U kunt tot uiterlijk tot 10:00 uur in de ochtend van de dag dat u uw bestelling wilt ontvangen, bestellen via de website of onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Wij kopen verse producten in de ochtend, koken in de middag en dan leveren wij uw bestelling af bij u thuis of op uw werkplek. U kunt zelf kiezen op welk tijdstip tussen 17:00 en 20:30 uur u uw bestelling geleverd wilt krijgen (speciale gevallen uitgezonderd).
  2. Wij zijn flexibel en komen graag aan uw wensen tegemoet, betreffende uw bestelling, de afleveringstijd of indien u meer informatie wenst over het eten, onze manier van werken.
  3. Op dit moment leveren in de volgende stadsdelen van Amsterdam: Centrum, West, Nieuw West, Noord, Zuid en Amstelveen. Soms is het mogelijk toch in de andere stadsdelen te leveren, neem contact met op ons!
  4. De andere dagen van de week, inclusief het weekend, kunnen wij uw lunch of diner aan huis of op uw werkplek verzorgen, in overleg. We bieden ook catering voor verjaardagsfeestjes, familiereünies, zakelijke vergaderingen, etc. aan. Uiteraard gaan we graag met u over uw wensen in overleg.

Heeft u vragen en opmerkingen op wilt u bestellen, u kunt altijd contact met ons opnemen via het telefoon nummer 0031-616544911 of per e-mail  info@nostimocookery.nl